Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

YAZ.

Yorum

YAZ.

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

704

Okunma

YAZ.

YAZ.


Kedi köpek birden kudurdu.
Yobazlar herkesi kalbinden vurdu.
Tilkiler her yere egemen oldu.
İnsanız bizde bunları da yaz.


Cahil okumaz kendine kızar.
Güneş devrilir gölgeler uzar.
Yağar yağmur içeri sızar.
Bu nasıl iş bunları da yaz.


Nasıl çıkaracağız biz bu kiri.
Bize akıl veriyor cahilin biri.
Taş düşmüş başımıza ir iri.
Yandı canımız bunları da yaz.


Fehmi.,
Birden yok oldu fetvayı veren.
Ortalık dolu dümen çeviren.
Olmuş herkes Cumhuriyet deviren.
Düzen çok kötü bunları da yaz.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaz. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL