Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Yılların birrikimi
Yılların birrikimi

ŞAŞIRTIYORSUN

Yorum

ŞAŞIRTIYORSUN

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

453

Okunma

ŞAŞIRTIYORSUN

AKLIMDA GÖZLERİM KALBİMDE SIZIN
İÇİMDE DURMADAN DOLAŞIYORSUN
BAZENSE AYAZ DA YAPRAK MİSALİ
İÇİMİ ÇOK FENA SIZLATIYORSUN

BAZENSE UÇURUM BAZEN SE DEHLİZ
ÖYLE DERİNLERDEN SEN BAKIYORSUN
ELİM AYAĞIMA KARIŞIR O AN
AŞKINLA SEN BENİ ŞAŞIRTIYORSUN

HER GECE ÜSTÜMÜ GÜLLERİ SERİP
NE ZAMAN AĞLASAM YANIMA GELİP
ADINI ANDIM MI YANIMDA BİTİP
SEN BENİ HAYRETE DÜŞÜRÜYORSUN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şaşırtıyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şaşırtıyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAŞIRTIYORSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
12.5.2019 15:55:32
♥_♥)tebrik ederim gonul dostu♥_♥)
♥_♥)kaleminizden siir yureginizden sevgi eksik olmasin♥_♥)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL