Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
rezzan sipahi
rezzan sipahi

Kış gúneşim

Yorum

Kış gúneşim

( 8 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

807

Okunma

Kış gúneşim

Beni baharlara küstüren kış güneşim,
Keşke,ilk yaz kadar kısa değil de,
Kış kadar uzun olsaydı ömrün de....



Emine Rezzan sipahi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Kış gúneşim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kış gúneşim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kış gúneşim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet KARA
Ahmet KARA, @ahmet-kara2
2.5.2019 19:16:03
5 puan verdi
İnsan sevdiklerinin uzun ömürlü olmasını
ve hiç bitmemesini ister.

Bu anlamda güzel anlamlar ifade eden
güzel bir şiir olmuş.

Saygımla tebrikler Rezzan Hanım.


Ahmet KARA tarafından 5/2/2019 8:18:55 PM zamanında düzenlenmiştir.
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
2.5.2019 12:30:20
degerli sair dost kalem
kaleminizden siir yureginizden sevgi eksik olmasin
nice guzel siirlere ve gunlere
tebrik ederim
fransız
fransız, @fransiz2
2.5.2019 09:51:00
kış mı, kuş mu ?!
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL