Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ismail karaosmanoğlu
ismail karaosmanoğlu

AŞKA AĞIT

Yorum

AŞKA AĞIT

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

578

Okunma

AŞKA AĞIT

AŞKA AĞIT

Kız koynuma girsene
Mendilimi versene
Unuttuk besmeleyi
Bu teni göversene


Neye varmaksa muradım yasaklandı
Nereye uzandımsa elim havada kaldı

Neme yetmez bu aşk benim iş benim
Ne bir dost ne arkadaş yalnızca bir yar kaldı

Âşıklar yeter artık ağyara tüm amalim
Kış geçti yazık şimdi elimde bahar kaldı

İstanbul idi yârim şimdi ben burda varım
Bu aşkı meşk edindim başıma bela kaldı

İşte karşımda yârim düşmanımdır ağyarım
Neymiş bu işin sonu düşünmek bana kaldı

Oyalama beni artık gün geçti ay karanlık
Bu iş biraz karışık elde bir dümen kaldı

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşka ağıt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka ağıt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKA AĞIT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL