Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
idrisbacanlı
idrisbacanlı

Şiir Harp Şair Harp

Yorum

Şiir Harp Şair Harp

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

806

Okunma

Şiir Harp Şair Harp

Bak
Solumda koca bir telaş var
Sanki kaleme küsmüş kağıtlar
Bir savaş var
Galibi yok
Sen mağlup
Ben malum
Kaybedenler mevzisinde
Şiirde harp şairde harp
Sulh küskün
Bitmez bu kavga düşer cephe
Düşer dilimin ateşi kelimelerime
Bilmem hangi sabahı kavurur
Yakar abayı hangi geceye
Bir feryat bin figan vurulur gökkubede
Kalburda bulgur çaresizliği
Hüznü savuran bu çığlık
’Sen’den mi?
’Ben’den mi ?
’Biz’den mi ?

İ.Bacanlı...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şiir harp şair harp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir harp şair harp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir Harp Şair Harp şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
23.4.2019 18:28:33
5 puan verdi
Güzel şiirdi kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL