Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sümer Küçük

ANLATSIN

Yorum

ANLATSIN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

876

Okunma

ANLATSIN

Vuruyorlar
Patlatıyorlar
Öldürüyorlar
Suçsuz insanları,
Çocukları.
Aklım almıyor
Lütfen
Biri bana anlatsın,
Nedenini...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anlatsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlatsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLATSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
orhan
orhan, @orhan
25.1.2007 23:10:08
Çok farklı gözlüklerden çok çok geçerli veya geçersiz nedenler ileri sürülebilir veya uydurulabilir.Bunların içine girilse çıkılamaz.
Duymuştum ki bütün hepsini aklın ve gönülün alabileceği şekilde açıklayan insanların edinmesine açık "Hızır İlmi" varmış.

Sevgiler ve Tebrikler Saygıdeğer Şaire
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL