Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hakan Gezik...
Hakan Gezik...

GERDANİYE

Yorum

GERDANİYE

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2089

Okunma

GERDANİYE

GERDANİYE

Yürünmedik yol kalmadı,
İklimine erişmek adına.
Çalmadık kapı kalmadı,
Saadeti yakalamak uğruna...

Cenneti umup berzaha varanda,
Razıydım sen elimi tutanda.
Yusuf misali ölmeye yatanda,
Bir buse olup konaydın dudağa.

Ol sultan, gül devşirmiş kapımda.
Şaşırmış yolu, varmış bizim otağa.
Mesut bulmuş beni; ol güle soranda.
Gül demiş; gül cemalim solanda.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gerdaniye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerdaniye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERDANİYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL