Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yılların birrikimi
Yılların birrikimi

SEVECEKMSİN

Yorum

SEVECEKMSİN

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

542

Okunma

SEVECEKMSİN

BİR SABAH ANSIZIN SESSİZ DERİNDEN
USULCA HABERSİZ GİDECEK MİSİN
YOKSA ÖMÜR BOYU YANIM DA KALIP
AHİRETE KADAR SEVECEK MİSİN

BAĞIRA ÇAĞIRA NARA ATARAK
BU AŞKI DÜNYA YA BİZ HAYKIRARAK
DİZ DİZE GÖZ GÖZE HEP BAKIŞARAK
SEN BENİ ÇILGINCA SEVECEK MİSİN

YOKSA ALEV ALIP BİRDEN DUMANA
KAYBOLUP BİR İSE DÖNECEK MİSİN
BELKİDE ARDIMDAN ALAY EDİPTE
SADECE BİR MECZUP DİYECEK MİSİN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevecekmsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevecekmsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVECEKMSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL