(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sus ve dinle bir sözüm var Anlarmısın bilmem ama? Ne zaman girdin kalbime? Nasılda aktın içime? Nasıl sevdim seni?
Güç bir kelime Anlatmaya yok başka cümle Nasılda gecemi gündüzümü , Birbirine karıştırdın Seni seviyorum
Sus ve dinle Kalbimin sesini bir duy Çoşkun bir şelaleye döndü Saat gibi her atışı sen oldun Nasılda kalbime doğdun GÖNLÜNE SAĞLIK KALEMİN DAİM OLSUN. KUTLUYORUM..
Aşk iğnesiyle dikilince bir dikiş kıyamete kadar sökülmez imiş Aşk ile insan elbet güneşe benzer ve aşksız gönül taşa benzer Aşksız bahar dallarını kuru bir ayaz boğar Aşk kayıp giderse dünyadan ebed kıyamet olur sevgisizlik gelir dünya cehennem olur
Harika ve duygu dolu dizeler... yüreğine sağlık kutlarım sevgilerle.......mutlu kal
susup dinlerse ve anlarsa hayatı adına çok şeyler kazanacağı muhakkak umarım susar ve dinler.yüreğinizden dökülen güzel dizelerinizi keyifle okuyorum.SAYGILAR
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.