Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gürkan Başak
Gürkan Başak

Serzeniş

Yorum

Serzeniş

( 5 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

915

Okunma

Serzeniş

yedi yaşımda
Sahip çıkanım yok diye
Bir anadol içine kilitlediler düşlerimi
bir tabut içinde gelecegim
İnsanların omuzlarında Babam
Geldi geçti yanımdan dün gibi
Zaman öyle akıp geçti
Kimler unutmadıki babam seni
Anan , Baban , kardeşlerin
Ne vefasızlıklar gördük
Ellerimle kazdım mezarlarını
Yolladım huzara haklarımı
Mahşer günü açılır O kara kaplı kitap
Doğar o gün adaletin güneşi
Biz yetimlerin de üzerine

İbrahimoğlu Ali




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Serzeniş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serzeniş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Serzeniş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL