Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ismail karaosmanoğlu
ismail karaosmanoğlu

AŞK SENFONİSİ

Yorum

AŞK SENFONİSİ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

700

Okunma

AŞK SENFONİSİ


Aşk Senfonisi


Ben bir tek başına evrende aşkla yaşarken
Yaşamak varken bu hayata saygılı

Koynu boş gönlü dolu aşkla lebalep
Nice badireler atlattım ben bu dünyada ey sevgili

Bir yıldız düşmüştü dünyaya ta senin yanına
Nice savaşlar başladı yıkımlara yazgılı

Ne ölümler öldü bu aşk içre o gün bu gün
Ne karartma geceleri geçirdik kaygılı

Ne köprüler geçtim ben bu yaşa gelene dek
Şarkı söyleyerek geldim olmadı görgülü

Bir savaş çıktı çıkacak sevenle sevilen arasında
Bıkmadı o sevgili savaşmaktan üzgülü

Bir Fatiha bekler ölüp giden aşklar
Bir bakış baksın istersin süzgülü

Ahmet Kemal

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk senfonisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk senfonisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK SENFONİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL