Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
SESSİZ DÜŞÜNCE
SESSİZ DÜŞÜNCE

Sairaliden kısa dizeler

Yorum

Sairaliden kısa dizeler

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

920

Okunma

Sairaliden kısa  dizeler

Sairaliden kısa dizeler

● ● ●
Anılar kaldı zihnimizde...
Ve birde, parklar da oynadığımız misket.. elimizde..
Çocukluğumuza dair ne varsa, anka kuşunun kanadına tutunup uçutu gitti..
Ve bir sessizlik şimdi yüreğimizde..
Günü akşamın alacasında, akşamıda, sabahın kör karanlığında tüketmişiz.
Ve bir bebeğin çınıltılı sesi duyulur, üst kattaki komşudan...
Ve sessizliğe gömülen hatıralar, kopup gelir tozlu sayfalardan...
Ben daha yeni başladım, sizde bu gasvet niye...!!
#sairali

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sairaliden kısa dizeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sairaliden kısa dizeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sairaliden kısa dizeler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL