Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
orhanafacan
orhanafacan

ÇANAKKALE'Yİ ANDIK

Yorum

ÇANAKKALE'Yİ ANDIK

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

887

Okunma

ÇANAKKALE'Yİ ANDIK

ÇANAKKALE'Yİ ANDIK

ÇANAKKALE’Yİ ANDIK

Çanakkale’yi andık biz törenle.
Öldük, öldük, öldük o gün ölenle.
""Ölüm emri verildi" vatan için
Göz yummadan yürüdüler ateşe.
Şahadet ettiler üç, dört peş, peşe.
🇹🇷
Her biri kahraman , başta komutan..
Beyindir vücudu ayakta tutan.
Olmayalım asla bunu unutan..
Çanakkale silahla geçilmedi.
İmzayla geçildi üç yılsonunda.
Gidişi oldu, gelişi onunda.
🇹🇷
Komutana bağlı güven cesaret
Yabancı komutan milli esaret.
Albay la değişir harbin akışı.
""Allahu ekberler"" zafer nakışı
Çanakkale, kuruluşun ilk taşı
🇹🇷
Orhan Afacan İzmir. 18.3.2019

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çanakkale'yi andık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çanakkale'yi andık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇANAKKALE'Yİ ANDIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Suat Zobu
Suat Zobu, @suat-zobu
18.3.2019 18:11:39
Eyvallah Ustam.

Başta Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL