İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed

İnfilak

( 9 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1025

Okunma

İnfilak

İnfilak








üç sefil acı
sol yana yatık bir yaşam
dizanteri
soğuk algınlığı şüphesiyle
beni sana kilitlemişler





bu sebebim arzı
baş başa bir şiir kıskançlığı
dokuna dokuna
demlenmeden kırdılar inancı





ben dün kedi oldum
kefenini sırtında taşıyan
bir şehir, bir maganda
bir de geçmişimi hikaye hikaye destan
sokak ortasında





ameliyat dikişi bu
kadın tutmaz bilirim
kadın unutmaz onu unuttuğum durakta
ve dizlerimi karnıma çekerek yatışım anlıyor





bu gece anne ağlaması, gece vardiyası
oysa ki kadın öpüyor
kesik kesik dudaklarımı
sorunsuz





erkek olmak kuraldışı
diklenen bütün caddelere kibrit suyu
çekiliyorum





bu şiiri okuduktan kaç saniye sonra imha edeceksin sayfayı
düşünüyorum









on
dokuz
sekiz
yedi
altı
…..
….

..
.








içimdeki_sızıntı




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

İnfilak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnfilak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnfilak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasemin61
yasemin61, @yasemin61
10.3.2019 02:14:56
Şunu da söylemeliyim ki okumak için şiiri seçerken, şiirin adı belirleyici oldu. ama edip cansever' İnfilak şiirinin dizeleri ( ki benim için çok özel bir anlamı vardır bu şiirin) zihnimde canlandı bir an. Ustanın üzerine infilak başlığında ne yazılabilir ki dedim içimden. yani ön yargıyla başladım biraz şiirinizi okumaya. Ama beni mahçup ettiniz.:) tekrar kutluyorum.
yasemin61
yasemin61, @yasemin61
10.3.2019 02:08:43
çok güzel imgeler,ustaca geçişler, betimlemeler...ve güzel bir kurgu. çok beğendim. geriye doğru sayarken şiir infilak edip kaybolacak sandım. :)tebrik ediyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL