Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Burhan Aksu
Burhan Aksu

KENDİNDEN HABERSİZ

Yorum

KENDİNDEN HABERSİZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

542

Okunma

KENDİNDEN HABERSİZ

KENDİNDEN HABERSİZ

Kendinden habersiz yaşayan insan
Heva-i nefsinde türlü zulüm var
Sevip sevilirsin eğer insansan
Ömrünün sonunda bil ki ölüm var

Kendini yargıla çok geç olmadan
Allah’ın verdiği ömür dolmadan
Sonbahara açan güller solmadan
Kur’an’ı Kerimde gerçek ilim var

Mümkün değil elbet her şeyi bilmek
Gözyaşı dökmeden bir ömür gülmek
İmana gelmeden insafa gelmek
Zikir ehli Haktan soran âlim var

Mihrimah der veli gönül ehlidir
Kur’an’ı bilmeyen ilim cehlidir
Akletmemek kulun kendi dahlidir
Müslümanım diyen nice zalim var

29-06-2013
Şair, Burhan AKSU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendinden habersiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendinden habersiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİNDEN HABERSİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL