Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Midayet Kara
Midayet Kara
VİP ÜYE

Günahım Yok

Yorum

Günahım Yok

( 6 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

864

Okunma

Günahım Yok

GÜNAHIM YOK
Sevgimiz her şeyden, yücedir yüce
Kaçalım senin ile gel bu gece
Adın dilimdedir, sanki bir hece
Hadi canım, yazık olmasın bize

Adresimi versem, dermisin nerde
Buluşalım, gezdiğimiz o yerde
Gelemem diyorsan, düşerim derde
Hadi canım, yazık olmasın bize

Anneme söyleyin, engel olmasın
Bütün hataları, bende bulmasın
Gel gidelim burdan, bizi görmesin
Hadi canım, yazık olmasın, bize

Hadi gidelim, aldırma o söze
Seninle mutlu olalım, biz bize
Kimseler duymasın, geliriz göze
Hadi canım, yazık olmasın bize
Ocak 1976
Midayet Kara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Günahım yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günahım yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Günahım Yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kahraman VARDI
Kahraman VARDI, @kahramanvardi
17.2.2019 19:01:41
5 puan verdi
Tebrik ediyorum güzel dizeleri beğendim
selamlar................
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL