Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
cosari
cosari

BENDE BEN İLE

Yorum

BENDE BEN İLE

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

646

Okunma

BENDE BEN İLE

Yorgun yüreğinde, yanık döşünde
Aşk ile buluştum bende sen gibi
Gündüz hayalinde, gece düşünde
Kalmaya çalıştım bende sen gibi

Terleyip yanmayı tenden öğrendim
Hasretten ölmeyi candan öğrendim
Koşulsuz sevmeyi senden öğrendim
Sevmeye alıştım bende sen gibi

Ayrılık yangısı sarınca bağrı
Gönlüne varır mı yaptığım çağrı?
Yokluğun sinemde bitmeyen ağrı
Acıyı bölüştüm bende sen gibi

Coşari, hasretten soldum sarardım
Her gün şiir yazar, hatır sorardım
Sen gerçeği, ben hayali arardım
Kendimle çeliştim bende sen gibi

İbrahim COŞAR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bende ben ile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende ben ile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDE BEN İLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
14.2.2019 22:39:40
5 puan verdi
Terleyip yanmayı tenden öğrendim
Hasretten ölmeyi candan öğrendim
Koşulsuz sevmeyi senden öğrendim
Sevdaya alıştın bende ben ile

GÜZELDİ ŞAİRİMİ KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL