Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
sabri galip dogan
sabri galip dogan

ÖZLEM OLMASA

Yorum

ÖZLEM OLMASA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

734

Okunma

ÖZLEM OLMASA

Özlem olmazsa
Ne anlamı kalırdı
Umutların
Yada
Umutlar olmasa
Özlem denir miydi
Yürekteki derin sevgiye
Gözden uzak olan
Gönül’e daha yakındır
Bence
Göz gördüğüne inanır
Gönül ise
Gözün görmediğini
Uzaklarda da olsa hisseder.
Selam olsun
Gözümün görmediği
Ama
Yüreğimin hissettiğine
Öyle uzaktan seviyorum seni
elini tutmadan,yüreğine dokunmadan,
gözlerine dalıp dalıp gitmeden..
yolumdan dönmeden cayma’dan toprak kokulum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özlem olmasa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlem olmasa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZLEM OLMASA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL