Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hectorıa
hectorıa

Sonra bıkarsın..

Yorum

Sonra bıkarsın..

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

882

Okunma

Sonra bıkarsın..

Seni o kadar severim ki
Benden bıkarsın..
Bir ateş düşer içine,
Önce hafif bir acı duyarsın,
Soğuğa çıkar,
Göğsünü rüzgara dayarsın,
Baktın ki sönmez,
Soğuk sulara atlarsın,
Dağların yükseklerinden,
Gökyüzüne dalarsın,
Nutkun tutulur,
Yaptığını bilmeden yaşarsın,
Küle döndüğünü bile bilmez,
Aynı yerde mıhlarsın,
Naralar atar,
Tüm zehrini kusarsın,
Kimselere diyemez,
Yalnızlıkla yanarsın,
Seni öyle severim ki
Benden bıkarsın..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonra bıkarsın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonra bıkarsın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonra bıkarsın.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL