Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nuhkenis
nuhkenis

Kalbimde ne var biliyor musun

Yorum

Kalbimde ne var biliyor musun

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

709

Okunma

Kalbimde ne var biliyor musun

Sen göğümde kanat çırpan bir kuş olalı
Aşk saham kapalı tüm uçuşlara
Sen beni​ terk ederken unutuşlara
Kalbimde ne var biliyor musun

Sözlerin var bir nehir gibi akan
Gözlerin var ceylan olup bakan
Sen beni terk ederken anılara
Kalbimde ne var biliyor musun

Yalnızlık var bir çay gibi demli
Ayrılık üstüme çevrilmiş namlu
Sen beni terk ederken ölümlere
Kalbimde ne var biliyor musun

Sen göğümde kanat çırpan bir kuş olalı
Aşk saham kapalı tüm uçuşlara
Sen beni​ terk ederken unutuşlara
Kalbimde ne var biliyor musun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbimde ne var biliyor musun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimde ne var biliyor musun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbimde ne var biliyor musun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL