Aşk bir tuzak sihirli sözlerde Gizlenir gerçekler sahte gözlerde İnsanlar melek deyil maskeleri yüzünde Yalan diyorsun yalanmı
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yalan.. Demiyorum çok doğru Herşey gibi Sevgilerde sahte,yalan söylemediği söylenen gözlerde sahte bakıyor artık oysa birazcık hoşgörü ve bir tutam sevgi değilmidir her kapıyı açacak anahtar.. Selam ve sevgimle..
dostum artık ne insanları ne de aşkları anlıyamıyorum en önemli değerlerimizi bir anda silip yok ediyoruz.Ya sevmeyi bilmiyoruz,ya da insan olmayı başaramadık.Saygılarımla
dostum artık ne insanları ne de aşkları anlıyamıyorum en önemli değerlerimizi bir anda silip yok ediyoruz.Ya sevmeyi bilmiyoruz,ya da insan olmayı başaramadık.Saygılarımla
Şairin kurşundur kalemi Acıtsada öldürmez sözleri Eline diline vurmayın kelepçeleri Yalan diyorsun yalanmı ...................... KUTLARIM BAŞARILAR SAYFANIZA
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.