Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

T'AY GİBİ

Yorum

T'AY GİBİ

( 12 kişi )

3

Yorum

15

Beğeni

4,9

Puan

910

Okunma

T'AY GİBİ

T'AY GİBİ

Bu
Dünyaya
Yarış atı
Olmaya gelmedik biz
Ne arap atıyız
Ne de
İngiliz tayıyız


Kime karşı yarış,,,
Dünya bir pist mi san ki
Bizi
Finişe değil de;
Sevgiye götürsün
İçimiz de ki coşku

Yarışlar kimilerinin egoları değil mi zaten,,


23 aralık 2018 erdemli
saat:06.30

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

92% (11)

4.0

8% (1)

T'ay gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz T'ay gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
T'AY GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
24.12.2018 00:08:15
5 puan verdi
Anlamlı şiirdi üstat
Yüreğine emeğine sağlık
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
kamil karaağaç
kamil karaağaç, @kamilkaraagac1
23.12.2018 16:01:56
Tebrik ederim mezitliden
Etkili Yorum
gülkedisi
gülkedisi, @gulkedisi
23.12.2018 13:10:37
5 puan verdi
Atlar da yarış atı olmak istemezlerdi, onların özgürlüğünü bile cendereye alıyoruz, ah biz insanlar!

Anlamlı bir şiir düşmüş yine sayfaya
Kutluyorum.

Sonsuz sevgiler efendim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL