Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ismailturkmen
ismailturkmen

GELİŞİNE YAZILMAYINCA

Yorum

GELİŞİNE YAZILMAYINCA

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

727

Okunma

GELİŞİNE YAZILMAYINCA

Günaydın olmuyor ki sen olmazsan,
Gönül mutlu olmuyor ki sen olmayınca,
Gözler hep uzaklara dalıyor gelirsin diye,
Dudaklar her nefes seni söylüyor özlemin diye,
güller boyun büküyor sanki sen kokuyor,
Gunaydin olmuyor ki sen olmayınca,
Geceler sarıyor dört bir yani,
Şiir gülmüyor ki her dizeye hüzün düşüyor,
Gelişine yazilmayinca heceler aymıyor ki

I.TÜRKMEN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gelişine yazılmayınca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelişine yazılmayınca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELİŞİNE YAZILMAYINCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL