Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Sait ÖZBAL
Sait ÖZBAL

YÜREĞİM ÜŞÜYOR

Yorum

YÜREĞİM ÜŞÜYOR

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

521

Okunma

YÜREĞİM ÜŞÜYOR


Nefes almak zorlaşıyor
Buz tutmuş hayallerin
Kış durağında
Bakışları esir almış ayaz
Kuşatıyor ruhumu düşünceler
Derin
Ve soğuk
Metrekareye çok hüzün düşüyor
Yüreğim üşüyor



Derdini anlatmakta yorgun evler
Ve bir çocuk
Kaybolur yoklukta
Beyaz olmaktan utanıyor dağlar
Dengesini kaybederken
Hissettiği manzarada rüzgar
Hayatlar diyorum
Ne hayatlar var
Metrekareye çok hüzün düşüyor
Yüreğim üşüyor



Yalvaç - 8 Aralık 2018



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yüreğim üşüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim üşüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİM ÜŞÜYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL