Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Aşık MEYMANİ
Aşık MEYMANİ

SORDUN MU ?

Yorum

SORDUN MU ?

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1160

Okunma

SORDUN MU ?



Sabır kazanın da piştim haşlandım
Ah çekip te hiç sinene vurdun mu
Kula kulluk etmem dedim dışlandım
Bir kararda durdum sende durdun mu ?

Pan zehirle zehir sattım yılana
Varlığımla ayna oldum cihana
Deryada ki inci idim bulana
Bu canda ki gerçek hali gördün mü ?

İpekten bir ruha kaç hayat dizdim
Görene ayandım körlere gizdim
Işığı arayan yolcuya izdim
Bir bilene varıp bunu sordun mu ?

MEYMANİ çöplükte güller yetirdi
Kelamsız kalemi dile getirdi
Ömrünü manaya verdi bitirdi
Gördüğün rüyayı hayra yordun mu ?

Aşık Meymani

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sordun mu ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sordun mu ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORDUN MU ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL