Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yarsever
yarsever

Bilmesem Beni

Yorum

Bilmesem Beni

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

808

Okunma

Bilmesem Beni

Aklımı başımdan alsa bir güzel
Kaybetsem kendimi bilmesem beni
Hem kimyamı sorsa hem de sözel
Kaybetsem kendimi bilmesem beni

Dünyanın dersinden sınıfta kalsam
Aşka dalıp aşka kölelik yapsam
Alan olsa ona benliğim satsam
Kaybetsem kendimi bilmesem beni

Dirhemim pazar da bir para etsem
Çürüsem tezgahta çürüyüp bitsem
Dökülüp çöplüğe çöplükte yitsem
Kaybedip kendimi bilmesem beni

Yarseverim gülde diken seçerim
Taşlı yolda yürür candan geçerim
Yansa da içerim zehir içerim
Kaybedip kendimi bilsem de beni


Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bilmesem beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmesem beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilmesem Beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL