Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nigar Güler
Nigar Güler

EVİM YÜREĞİM

Yorum

EVİM YÜREĞİM

4

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

808

Okunma

EVİM YÜREĞİM

Dinlen dinlen yağ yağmur...
Cama vuran her damlan,
bir bir ilham bana.
Ben içime, sen toprağa,
Hasretini söyle...
Ben anlattım yine
İçimdeki özlemin;
sana kavuşmak olduğunu yarab !
Yıldızlarım biliyor,
bazende ay şahit oluyor,
yazarken satırlarıma.
Dinlen dinlen yağ yağmur.
Yağ ki sulansın yeryüzü.
Evim yüreğim,
sazımın telinde bu gecede, ’aşk’ımın türküsü...!
...
Nigâr Güler
28.11.2018
~Firuze~

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Evim yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evim yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EVİM YÜREĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
28.11.2018 22:28:31
Anlamı ve anlatımı güzel şiirdi
Kalemin susmasın
________________________________Selamlar
İNSANOLDOSTKAL
İNSANOLDOSTKAL, @insanoldostkal
28.11.2018 14:28:36
DUYGU YÜKLÜ OLDUKÇA ANLAMLIYDI

Yüreğine
Emeğine
Sağlık

Selam Saygı ve Sevgilerimle.
Ahmet KARA
Ahmet KARA, @ahmet-kara2
28.11.2018 10:04:34
Tebrikler Nigar;

Duygulu ve anlamlı.

Umutlarınız, baharda gelen yağmurla,
açan çiçekler gibi açsın.

Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL