Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Sivaslı Remzi
Sivaslı Remzi

Aday Aranıyor

Yorum

Aday Aranıyor

( 6 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

997

Okunma

Aday Aranıyor




Benzemezler kulübüne
Aday aranıyor dostlar
Bak bu başkent kılibine
Aday aranıyor dostlar

Yemek yaptık taze etli
Tadına baktım lezzetli
Yakasında dört rozetli
Aday aranıyor dostlar

Sorun be usta Fikret’e
Tuğla uyar mı pirkete
Zıt görüşlü şer şirkete
Aday aranıyor dostlar

Taze ekmek taze lavaş
Bu uğurda verir savaş
Ankara’ya yavaş yavaş
Aday aranıyor dostlar

Ödül var bak kese kese
Remzi duyurur herkese
Başkent Ankara merkeze
Aday aranıyor dostlar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Aday aranıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aday aranıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aday Aranıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
28.11.2018 01:52:01
5 puan verdi
Umarım bulunur :)
Güzel bir şiir okudum
Kutlarım
Saygılarımla
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
28.11.2018 00:29:13
5 puan verdi
dostum bosver olma aday,
Surada kaldi üc dort ay,
at gitsin one reyini
kim verirse sogan bugday:-))

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL