Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Kimsin sen kim..

Yorum

Kimsin sen kim..

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

908

Okunma

Kimsin sen kim..

Kimsin sen kim..

Hangi şiirimi sana yazayım ki
Herkesin gördüğü mü?
Benim gördüğümü mü?
İçimde bildiğimi mi?
Yoksa senin sürekli
Gözüme sokmaya çalıştığın seni mi?

Sen merhametlisin sevdiğimsin
Gönlü güzelsin vicdanlısın
Öte yandan sertsin
Vurdumduymazsın umurunda değil dünya
Kavgacısın çapkınsın şımarılsın
Bir anda silip atansın
O kadar da sahiplenip sevdiğini söyleyesin
Kimsin ki sen?

Sevince sevdiğine inanayım mı?
Yoksa ardına bakmadan
Gideceğin gerçeğini kabulleneyim mi?
Hangisisin sen sevgilim?
Yüreğini gördüğüm dışarıdan
Çok sert içi pamuk olan mısın?
Önde gideni âlemlerin insanı mısın?
Nasıl bir şiir yazayım söyler misin?

Sami Arlan..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kimsin sen kim.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimsin sen kim.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimsin sen kim.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL