Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ceyhuni
ceyhuni
VİP ÜYE

AÇILIR KAPILAR

Yorum

AÇILIR KAPILAR

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

967

Okunma

AÇILIR KAPILAR


Kader bu itiraz edilmez elbet
Kadere rızamız imanımızdan
Kaybolma ümidim biter bu nöbet
Razıyız muhakkak tüm yazımızdan

Dert veren Rabbimin dermanı da var
Bekleriz günleri çıkar bir karar
Musa’nın Âsası denizi yarar
Açılır kapılar avazımızdan

Bulutlar toplanır iner de sema
Rahmet katreleri akseder cama
Gönülden dualar şifadır gama
Nevbaharlar gelir gül nazımızdan

Sararan yapraklar dökülür yere
Hüzünlenir yürek göz göre göre
Hakikat yanında nedir ki töre
Manalar dökülür gür sazımızdan

Vurur da dağlara kazmayı Ferhat
İndikçe çizilir gerçeğe bir hat
Şirin’in yanına varılmaz rahat
Mücevherler çıkar has kazımızdan

CEYHUNİ acizsin bilmiyor sanma
Dostunu sağlam tut yâd ele kanma
Yıkılacak yere sakın dayanma
Şahikalar olur bil azımızdan

02.11.2018
CEYHUNİ
(Mustafa AVCU)

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Açılır kapılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açılır kapılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇILIR KAPILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL