Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
kırıkkalp1079

BİRİ OLMALI

Yorum

BİRİ OLMALI

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

647

Okunma

BİRİ OLMALI

Yeter yalnızlığım çektiğim çilem
Nasibi kısmeti tabiki bilem
RABBİME değildir Haşa bu sitem
Benim kadar seven biri olmalı

Demeyin dostlar ne bu acelen
Sen demedinmiki yuva kur evlen
Bir yuva kurmam lazım acilen
Canımın cananı biri olmalı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Biri olmalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biri olmalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRİ OLMALI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
10.11.2018 01:03:25
5 puan verdi
Güzeldi şiir Doğal hakkındır hayırlısı diyelim
Kalemin susmasın
_______________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL