Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
onursevik
onursevik

Öldürmüş Gibiyim

Yorum

Öldürmüş Gibiyim

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

679

Okunma

Öldürmüş Gibiyim

İsmin bir yerlerden tanıdık geliyor.
Daha önce duymuş gibiyim.
Yakın zaman da seninle
Bir mazi yaşamış gibiyim..

Uğruna yollara düşüp
Asfalt olmuş gibiyim.
Seni çiçeksin sanıp da
Dalında yaprak olmuş gibiyim.

Ne kadar çabuk geçmiş zaman
Herşeyi bir dakika önce yaşamış gibiyim.
Doğduğum an’ı bilmem ama
Sevgiyi sende öldürmüş gibiyim..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Öldürmüş gibiyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldürmüş gibiyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öldürmüş Gibiyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL