Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ebu Anksiyete
Ebu Anksiyete

TEMENNİ

Yorum

TEMENNİ

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

671

Okunma

TEMENNİ

Aştı bendimi bedelsiz duygular
Peşimi bırakmaz oldu yarım kalan uykular
Her gece girdiğim sebepsiz sorgular
Sanki bir köşe başında cesedimi buldular

Bedenim elbet ölecek ama fikrim asla ölmez
Bu öyle bir ateştir ki hiçbir zaman sönmez
Türk dediğin adam çıktığı yoldan dönmez
Bu durumu senden olmayan hiçkimse bilmez

Değişecek düzen, kurulacak mizan
Tepetaklak olacak kızılca şaklabanlar
Değişecek düzen, dönecek devran
Her yurt Turan olacak, bitince şaklabanlar


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Temenni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Temenni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEMENNİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL