Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
RuhaDokunanAdam
RuhaDokunanAdam

Yağmurlu Aşkım

Yorum

Yağmurlu Aşkım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

841

Okunma

Yağmurlu Aşkım


gece yağmuru seviyordu
ben
aynadaki akan senleri
yüzüme değen her bir damlan daha bir anlamlıydı
sensiz olunca
kimselerin bilmediği yerlerin vardı
gözünün içinde saklıydı
ben onları , yağmurlu bakışlarımda , aynada gördüm
sonra anlatamadığın seni kavradım
bileğinden sıkıca tuttum
içime çektim , ter tanelerini
sonra sen , ben oldu
ben zaten seni gördüğüm ilk andan beri sendim
ben sendim de
sen kimdin
benden niye haberin yoktu
neden benim gibi olmamıştı
senin vücut kimyan
eksik sende miydi
yoksa ben fazla mıydım
yağmur yağıyor yine dışarda
sen çoğalıyorsun içimde
yağmur sokağı
sen ruhumu temizliyorsun
artık bir bebek kadar masum
bir melek kadar günahsızım
senin için aynada akıttığım yağmurlar
bak İstanbul ’ u yuttu
temiz İstanbul
temiz kalp
temiz ruh
ve sen
benim yağmurlu aşkım
saf tarafım
ak beyaz ak tarafım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yağmurlu aşkım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurlu aşkım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmurlu Aşkım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL