Yürekleri dağlayarak yakıp gittiler İki yiğit baka baka donup gittiler Ağyar zevk û sefa ve keyif eder iken Onlar bu bîgâne halka bakıp gittiler.
Paylaş:
7 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
mukaddes vatanımın üstünde nice uğursuzluklar dolaşıyor...binlerce odalı sarayları ısıtanlar ana kuzularını soğuklarda donduruyorlar sanki 100 yıl önce Sarıkamış'taymış gibi. Allah mekanlarını cennet, rahmetini bol, kabirlerini nur etsin. duyarlı asil yüreğinizi yürekten kutluyorum...selamlar.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.