Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

Bozup ta Gittin

Yorum

Bozup ta Gittin

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

631

Okunma

Bozup ta Gittin

Bozup ta Gittin

Zindanlara attın beni feleksiz,
Mutlu yuvamızı bozup ta gittin.
Canlarımı aldın koydun bebeksiz,
Kaşla göz arası azıp ta gittin.

Sevecen yüreğin dönüştü kine,
Göğe sığdırmazdın koydun engine,
Yetmedi geçirdin yerin zembine,
Hayatıma mezar kazıp ta gittin.

Mizan kurulacak zanlısın zanlı,
Yüzüm el gördülük içerim kanlı,
Şehrinde yaşarım cenazem canlı,
Kapıma fatiha yazıp ta gittin.

Dağılmış yuvada duman mı tüter,
Virane hanemde baykuşlar öter,
Can kalmaz Ömer’de burada biter
Bir varmış bir yokmuş tozupta gittin

Ömer GÜNDOĞAN










Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bozup ta gittin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bozup ta gittin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bozup ta Gittin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yakup KÖSE
Yakup KÖSE, @yakupkose
11.10.2018 17:59:09
5 puan verdi
O GÜZEL PAK , AYDAN PARLAK YÜREĞİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ÜSTADIM.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL