Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
se
sedat hünker

Düşde goruyorum

Yorum

Düşde goruyorum

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

844

Okunma

Düşde goruyorum

Sen gideli dönüp yala
Seni düşde görüyorum
Unutmadım seni hala
Seni düşde görüyorum

Yazıyorum şiir sana
Dönüyorsun bende cana
Uyku haram etsin bana
Seni düşde görüyorum

Şarkımızi çalıyorum
Mazimize dalıyorum
Sana hasret kalıyorum
Seni düşde görüyorum

Gözden yaşlar akiyorum
Mektup resme bakiyorum
Sana aba yakıyorum
Seni düşde görüyorum

Sedat hünkâr
Karamecnun
Cenneti cennet kul

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Düşde goruyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşde goruyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşde goruyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL