Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

FAKİR.

Yorum

FAKİR.

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1712

Okunma

FAKİR.

FAKİR.

FAKİR.
Paranla mülkler girmez mezara.
Ölümden kurtarmaz ev ile arsa.
Birazda sen paylaş fakirle varsa.
Fakirle yoksullar yaklaşır sana.


Varlıkla yoklukla kaçmışsa tadın.
Fakiri yoksulu hor görme sakın.
Yanında olurlar can sıkışsa başın,
Dost ol bunlar yaklaşsın sana.


Sevgiyle yürekle uzanan kolu.
Belle giderken geçtiğin yolu.
Yolda giderken yakma mumu.
Yoldaşlar koşar bakarlar sana,


Fehmi.,
Yorulursun birden gittiğin yolda.
Kimseye kötülük düşünme asla.
Geçmeden zaman yardıma başla.
Sonra can muhtaç olurlar sana.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Fakir. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fakir. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FAKİR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL