Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Kaç sene bitti.

Yorum

Kaç sene bitti.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1201

Okunma

Kaç sene bitti.

Kaç sene bitti.

Yüzünü görmeyi,
Gözlerinin içine bakıp tebessüm etmeyi
Sevgini hissetmeyi
Arkadan sessizce gelip omzuma dokunmanı
Oturduğum yerde birden karşımda belirmeni
Hepsini çok özledim.

Önceden içimdekileri buraya yazabiliyordum
Anlatıyordum artık buraya da yazamıyorum
Şu an hissettiklerim
İçimdeki o derin boşluk,
Buraya yazdığım şeylerin binde biri bile değil
İyice içime dönüyorum
Senden başkasını sevemiyorum..

Zaman geçiyor
Ben sana olan sevgimden kopamıyorum
Kopmak da istemiyorum
Her gün o içimdeki derin yerde
Yerini daha da keskinleştiriyorum
Sevgili kaç sene bitti
Bir gece daha bitiyor
Seni çok seviyorum uzağım
Sen beni unutma olur mu?

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaç sene bitti. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaç sene bitti. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaç sene bitti. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL