Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
derya4274
derya4274

başı olmayan kedi

Yorum

başı olmayan kedi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1098

Okunma

başı olmayan kedi

başı olmayan kedi

yıllardır benimle olan bir kedi biblosu vardı. sayfaya satırlar kedinin başıyla beraber düştü

Kedi çıktı ağaca
Kısmetini almaya
Be hey kedi
Ne gezer nevalen havada

Kedi umarsız, hırçın ve inatçı
İhtimalleri hiçe sayıyor
Gözü kara ya….

Üç adımlık yer mi sandın
Umut kavşağını
Çaban beyhude…
Çaban kısır…

Uçtu uçtu
Düştü canı
Koptu kedinin başı
Yılların emaneti saçıldı
Mavi göğe….
İnatçı kedi
Son hakkını da yedi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başı olmayan kedi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başı olmayan kedi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
başı olmayan kedi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL