Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hüseyin  TORUN
Hüseyin TORUN

SEN

Yorum

SEN

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

672

Okunma

SEN

SEN

Bir bahar çiçeği gibi, titretiyorsun kalbimi,
Gözyaşıyla su versem, öldürüyorsun beni
Bir acı düş gibi kaplıyorsun gecelerimi,
Bir yorgan gibi üstüme örtsem seni,
Ateşinle yakıyorsun beni,
İçime atıp susuyorum özlemini,
İçim kan ağlarken, süzülüyor gözlerimden gülüşlerin,
Hani bir sigara gibi olsan da, bıraksam seni,
Bir sınav olsan da, versem artık seni,
Hüzün kapladı bak gene, karanlık gecelerimi...

Hüseyin TORUN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
16.7.2018 16:57:09
özverli anlatımıyla
harika şiir okudum
kutlarım şair yüreğini
her yönüyle
şiir gibi şiir paylaşımı
tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL