Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
onursevik
onursevik

Öz Güven

Yorum

Öz Güven

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

883

Okunma

Öz Güven

Sen’i kaybettim
Yeni bir sen buldum.
Ben’i kaybettim
Islanıp yeniden yoğruldum.
Zamanımı kaybettim.
Geç değil dedim yeniden doğdum.
Emeğimi kaybettim
Geceyi gündüze koydum.
Sevmeyi kaybettim
Sonra da fıtrat dedim durdum.
Ve şimdi ben
Özgüvenimi kaybettim.
Yüz defa buldumsa da kendimi
Yüzbirinci kez yeniden kayboldum.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öz güven Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öz güven şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öz Güven şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL