Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
İsmail GÜL (Vars@yalım)
İsmail GÜL (Vars@yalım)
VİP ÜYE

NE DEM BAKİ, NE GAM !

Yorum

NE DEM BAKİ, NE GAM !

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2366

Okunma

NE DEM BAKİ, NE GAM !


Kâinatı yaratan var
Hiçbir şey yoktan var olmaz.
Hüküm onun güç ondadır
İnkârda edep ar olmaz.

Canı yanar can yakanın
Kanı akar kan dökenin
Mazlum boynunu bükenin
İki yakası bir olmaz.

Ölüm gerçek, ölüm ani
Bizden öncekiler hani
ALLAH Baki; her şey fani
Aşikâr olan sır olmaz.

Gönlünü Hakk’a açıver
Sevgi muhabbet saçıver
Kinden nefretten kaçıver
Çağlayan suda kir olmaz

Buz dondurur ateş yakar
An gelir can tenden bıkar
Leş başka; gül başka kokar
Yaz günü çölde kar olmaz.

Şu aleme kanma emi
Baki kalır sanma demi
Bir gün demir alır gemi
Dünya kimseye yar olmaz

İsmail GÜL

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ne dem baki, ne gam ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne dem baki, ne gam ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE DEM BAKİ, NE GAM ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL