Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

İSTİYORUM.

Yorum

İSTİYORUM.

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1238

Okunma

İSTİYORUM.

İSTİYORUM.

İSTİYORUM.
Söyle sevdiğini bir kere söyle.
Sebepsiz düşürdük ateşi gönü le.
Böyle sevda bedel bir asır ömre.
Duymak istiyorum canım yanıyor,


Deli damarda ne akan kanda.
Umudum kalmadı çıkası canda.,
Seni hatırlayıp andığım anda.
Gitmek istiyorum canım yanıyor.


Dokunsa derman ol aciz cana.
Ellerinden sıcak yer var mı bana.
Benim gönlüm senden yana.
Kaçmak istiyorum canım yanıyor.


Fehmi.,
Benim sanadır büyük ahtım.
Sevdiğini söyle canlansın bahtım.
Ben sensiz hep bir bedbahtım.
İçmek istiyorum canım yanıyor.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İstiyorum. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstiyorum. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSTİYORUM. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL