Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barbor
barbor

ADSIZ

Yorum

ADSIZ

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

770

Okunma

ADSIZ


www.youtube.com/watch?v=RIqXMTv7neE&feature=share






Kalbimi
avucuma yerleştirdiler
şimdi ne zaman sevsem
ellerimi uzatıyorum
bir kan lekesi kalıyor
karşı tarafta
karıncalarla oynadığım
zamanlar ertesi
bu büyüklük
belki çok değil
güvercin tüyü
kadar hafif
içli bir türkü
gecenin yarısı
gecenin yarası
hepiniz uyurken.


İİlker ÖZDEMİR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Adsız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adsız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADSIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL