Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Sait ÖZBAL
Sait ÖZBAL

KENDİ EZGİMİ DUYARIM

Yorum

KENDİ EZGİMİ DUYARIM

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1321

Okunma

KENDİ EZGİMİ DUYARIM


Ruhsat aldım aydınlığa
Kurtuldum kara gecelerden
Kendi sokaklarımdayım şimdi
Renkler ve şekiller tanıdık
Yolların bildiği çok şey var
Anlatır gökyüzüne
Ve ben
Kendi ezgimi duyarım
Önsözlerin sesinde
Kaç kalem tükendi bulmacalardan
Her cevap selamdır sonsuzluğa


Yolculuk var her iklime
Kıskanır Işık hızı
Diyar diyar söylediğim
Değişmeyen şarkım
Hayallerim, umutlarım
Şiir olur duygular
Süslenir her kelime


Nimet bildim bir ömür
Sahilimde ne varsa
Çözüldü zor denklemler
Canlandı sanat
Ve ben
Gönül penceremden baktıkça büyüdüm
Avuçlarımda ziyaretçi gibiydi kainat



Yalvaç - 13 Haziran 2018

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kendi ezgimi duyarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendi ezgimi duyarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİ EZGİMİ DUYARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL