Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

BIRAKIR.

Yorum

BIRAKIR.

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1316

Okunma

BIRAKIR.

BIRAKIR.

BIRAKIR
Alev topu gibidir yükselen her ah.
Gönül sevgidir incitmek ise günah.
Acaba ne der bizleri yaratan Allah.
Geride sevdasız yaşlı gözler bırakır.


Küsüp durma sen kendi bahtına.
Yaptığın şeyler hazırlıktır yarına.
Eser rüzgar bekler seni fırtına.
Sitemler sana bitmez naz bırakır.


Bedenler fani yalnız ruhlar kalır.
Olursun yürekten kör ve sağır.
Olmalı öfkeli yaşam olsun sabır.
Sana aşk güzel bir söz bırakır.


Fehmi.,
Gonca gülleri sen koparttığın an.
Küsen kalpleri iyileştirmez zaman.
Çevremde olmadı hiç beni anlayan.
Seni yakar ateş çokça köz bırakır.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bırakır. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakır. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIRAKIR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL