Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Murat Demir
Murat Demir

O Anlattı Ben Dinledim

Yorum

O Anlattı Ben Dinledim

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

650

Okunma

O Anlattı Ben Dinledim



Hayli zaman sonra yine
Oturduk bir çam dibine
Böle böle biri bine
O anlattı ben dinledim

Gözlerde ki yaşlar ile
Yerlerde ki taşlar ile
Dallarda ki kuşlar ile
O anlattı ben dinledim

Boş kalsa da dolap, terek
Gerek vardır diye gerek
Derin derin ah çekerek
O anlattı ben dinledim

Uydurdukça izi ize
Neler oldu deyip bize
Dala dala mazimize
O anlattı ben dinledim

Kaybolmuştu yurdu, yolu
Bağlanmıştı eli kolu
Keşkelerle dolu dolu
O anlattı ben dinledim

Bundan sonra bundan gayrı
Olmasada deyip hayrı
Her şeyini ayrı ayrı
O anlattı ben dinledim

Murat Demir

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

O anlattı ben dinledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O anlattı ben dinledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O Anlattı Ben Dinledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL