Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ayser ÖZBAKIR
Ayser ÖZBAKIR

NE OLDU SANKİ

Yorum

NE OLDU SANKİ

( 4 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1261

Okunma

NE OLDU SANKİ

NE OLDU SANKİ

Dünyanın sırrına ereyim diye,
Sordum gidiyorum ne oldu sanki.
Ömrümün hakkını vereyim diye,
Durdum gidiyorum ne oldu sanki.

Ben bitirdim senaryomu dizimi,
Ardımdan gelenler siler izimi,
Çok koştum nihayet iki dizimi,
Yordum gidiyorum ne oldu sanki.

Bazen birey oldum, bazen ahali,
Yaşadım ve doydum her çeşit hâli,
Aklımı durduran bin bir hâyali,
Kurdum gidiyorum ne oldu sanki.

Ayser ÖZBAKIR


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ne oldu sanki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne oldu sanki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLDU SANKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zkrytsgn
zkrytsgn, @zkrytsgn
2.6.2018 17:27:19
5 puan verdi
Ellerinize yüreğinize sağlık Ayser hanım tebrikler güzel bir şiir kutlarım iyi günler sonsuz saygılarımla...
Nurefşan.
Nurefşan., @nurefsan-
2.6.2018 16:11:46
5 puan verdi
yüreğine sağlık canım her zaman ki gibi güzel bir şiirdi
Hüseyin ışık76
Hüseyin ışık76, @huseyin-isik76
2.6.2018 09:53:02
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık. Çok güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL