Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Şimdi Mutlu musun Felek

Yorum

Şimdi Mutlu musun Felek

( 6 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1119

Okunma

Şimdi Mutlu musun Felek

Şimdi Mutlu musun Felek

Giydirdin ateşten yelek
Haram oldu bana sevmek
Kaderim oldu beklemek
Şimdi mutlu musun felek

Bağrımı yaktın acıttın
Gözlerimi ağlattın
Bana çare derman arattın
Şimdi mutlu musun felek

Çek elini ayağını benden
Bıktım usandım senden
Öldüm yar hasretinden
Şimdi mutlu musun felek

Baharımı kış eyledin
Benimle ne derdin
Sen kahbe nankör feleksin
Şimdi mutlu musun felek

Yazan - İsmail Civelek
Develi Köyü
Pamukkale
Denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Şimdi mutlu musun felek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şimdi mutlu musun felek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şimdi Mutlu musun Felek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
28.5.2018 21:48:12
5 puan verdi
Hüzün ne güzel tad vermiş şiire eyvallah usta
Kalemin susmasın
______________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL